tisdag 18 mars 2008

PMS

Det här med min åldersångest pendlar verkligen. Ibland har jag ingen alls, men vissa dagar har jag MAJOR angst. De senaste dagarna har varit sådana. Förut har jag iallafall kunnat komma undan med att jag iallafall inte SER gammal ut. Men det stämmer inte längre och det har fan gått fort. Foton och spegeln vittnar faktiskt om en människa som snart är 30. Och krämporna jag har..ja de blir ju värre och värre. Magkatarr. Uppsvälld mage. Torr skrynklig hy. Migrän. Munsår. Är det inte det ena så är det det andra. Jag vet att jag är extremt löjlig och jag brukar oftast trivas med mig själv, men just idag är mitt självförtroende inte så stort. Man kanske borde inse att man är borträknad på marknaden. Gammal, ful och grå. Mohaaha. Nu överdriver jag men....

En sak jag tänkte på ute i Stockholm är att folket på klubbarna (läs Debaser) är äldre än här. Iallafall 25 och uppåt. Många runt 30-35. Här är man ju gammal om man är över 25. Fast och andra sidan är man nog gammal om man är över 20 och går ut i Jokkasjärvi. Storstadsbor stadgar och sansar sig senare, så är det helt enkelt. Måste jag flytta till New York om jag vill gå ut som 35åring då?

Jag har nog mest bara PMS. Hoppas jag vaknar imorgon och känner mig fräsch som en nyponros och skitsnygg. Bye.

1 kommentar:

Ingenen Iro sa...

Nu har jag redan lämnat en komplimang så nu skämmer jag bort dig, men du är het som fan. Och inte bara 'för att vara 29' utan du är hetare än de flesta tjejer i min ålder, och jag hade ingen aning om att du och Susanne var äldre än jag (21) förrän jag såg hennes sida på last.fm

Nu när jag gett dig två komplimanger på så kort tid så måste jag nog låta bli komplimanger på ett tag för att jämna ut det ;)

Och om du inte märkt det så har jag tråkigt eftersom kön till debaser gjorde att jag inte kom in förrän efter de hade börjat ta betalt, så jag sket i det och stack hem. Så nu läser jag din blogg istället.