söndag 21 september 2008

Efter 4 avsnitt Six feet under kan jag avslöja...


...att jag är fast.

....att jag är glad att jag har 59 kvar.

.....att jag tycker att det verkar vara en av de bästa tvserierna ever.


Ett avsnitt till, sen måste jag sova, om jag nu kan slita mig.

5 kommentarer:

Malin Collin sa...

Alltså! Jag är så SJUKT avundsjuk på dig som har (nästan) hela serien framför dig. Jag plöjde boxen på två veckor i april och aldrig har jag sett en bättre tv-serie! Jag tänker på den minst en gång varje dag fortfarande! ÄLSKAR! (och bered dig på att bli kär i claire, mena suvari (som dyker upp längre fram) och några till.

Anonym sa...

det ÄR den bästa serien som gjorts. den och buffy. är också avis för att du har en hel underbar serie framför dig. jag har börjat se om den dock. så himla fin.

Anonym sa...

Jag plöjde den precis efter Malin. Jag var helt knäckt när jag hade sett klart den, det kändes som jag hade förlorat min familj. Du har verkligen något att se fram emot!

Anonym sa...

Vänta bara tills sista avsnittet. Jag har aldrig bölat så mkt för NÅGOT på tv. Satt och hysterigråt i typ en halvtimme efter jag sett det.
Dea

Anonym sa...

Definitivt en av få riktigt kvalitativa serier!
Har du förresten sett den brittiska Sugar Rush? Om inte så fixa hem och strunta sen i att kolla säsong två för att behålla den fina känslan man får i ettan. Tror det var den som gjorde att Nouvelle Vague slog igenom med sina tolkningar av new wave-hits, hela serien är fullspäckad med fin musik.