tisdag 8 april 2008

Kära Chives

Kära Chives. Jag blir lika glad för att du (och de andra främlingar som då och då tittar in här) läser det blaj jag har att säga. Men jag vill ha fler bloggtips och bloggkamrater. Jag vill veta om det är fler som läser. Ok, en fair deal. Lämna en kommentar och en länk till din blogg om så är fallet.

2 kommentarer:

åsa sa...

Jag läser! :) Och min blogg finns på:
http://desmatingensblogg.blogspot.com

/Åsa

Anonym sa...

Jag läser.
Jag googlade efter texten till I’ve Seen It All, och av någon anledning kom jag in på din blogg. Eftersom jag kände igen dig från tiden då jag bodde i Malmö så läste jag lite av texterna, och har ta mig fan läst varje dag sedan dess. Jag hade aldrig läst en blogg tidigare, det är totalt 100 % sant.
Jag passar på att berätta. När jag då bodde i Malmö så dök du och din syster upp på varje jäkla konsert man var på. Samma folk går hela tiden på dessa konserter, men ni är nog dom enda tvillingarna, så eran närvaro blir mer påtagligt. Jag var alltid frestad att högt säga: ”NEJ, INTE TVILLINGARNA!”. Jag tänkte att det skulle vara kul att retas på det viset.
Numera är jag aldrig på några konserter i Malmö. Förutom en gång i vintras då jag såg Devastations på Debaser. Första gången jag var i lokalen sedan Inkonst lämnade. Helt jäkla förvånad blev jag. Scenen var flyttad, ny bar, totalt tomt i lokalen, bara en sak var sig lik: ”NEJ INTE TVIL……